Gepubliceerd op 09-10-19

Veilig Thuis en Jeugdbescherming Akademie vieren samenwerking in de Week tegen Kindermishandeling

De trainers van Veilig Thuis en Jeugdbescherming Akademie bundelen hun krachten en verzorgen vanaf nu samen trainingen. Om dat te vieren geven zij tijdens de Week tegen de Kindermishandeling  2 gratis workshops: ‘Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling en Huiselijk Geweld’ en ‘Horen, zien, handelen’.

Workshop ‘Aandachtfunctionaris kindermishandeling en huiselijk geweld’

Wil jij de expert worden binnen jouw organisatie op het gebied van signaleren van kindermishandeling en huiselijk geweld? Hèt aanspreekpunt voor je collega’s op dit gebied?

Kom dan naar de workshop ‘aandachtsfunctionaris kindermishandeling en huiselijk geweld’. In deze workshop krijg je uitleg over de verbeterde meldcode. We gaan in op het afwegingskader dat bekend moet zijn binnen je organisatie en je leert wat de signalen zijn van kindermishandeling en huiselijk geweld.

Deze workshop is voor onder andere leerkrachten, pedagogisch medewerkers en zorgcoördinatoren. Kortom: voor iedereen die met kinderen werkt.

De workshop wordt gegeven door Astrid Held en Mariolijne Oost. Zij werken allebei al jaren in de Jeugdzorg en zijn vanaf het begin van Veilig Thuis daar werkzaam.  Naast het inhoudelijk werk, zijn zij ook trainers op het gebied van Huiselijk Geweld en Kindermishandeling.

 

Datum, tijd, locatie

Wanneer?
Donderdag 21 november 2019
‘s Morgens van 10.00 – 11.30 uur en ‘s middags van 13.30 – 15.00 uur

Waar?
De Burght van Amsterdam
Henri Polaklaan 9, 1018 CP Amsterdam

Voor de kaart klik hier.

Aanmelden?
Dat kan door een bericht te sturen naar akademie@jeugdbescherming.nl. De toegang is gratis!