Gepubliceerd op 05-11-15

Trots: Jeugdbescherming Akademie behaalt opnieuw CEDEO kwaliteitskeurmerk

Donderdag 5 november 2015 heeft onze Jeugdbescherming Akademie een nieuw CEDEO kwaliteitskeurmerk behaald dat voor twee jaren geldig is. Met dit certificaat is Jeugdbescherming Akademie een erkend en gecertificeerd opleider voor zowel de medewerkers van Jeugdbescherming Regio Amsterdam als ook voor externe professionals en netwerkpartners. Jeugdbescherming Akademie voldoet met maar liefst een 9,6 aan de strenge eisen van CEDEO!

Uit het rapport van CEDEO:

“Over het geheel genomen zijn alle respondenten tevreden over de samenwerking met de Jeugdbescherming Akademie. De grootste kracht van de Akademie vindt men de inhoudelijke en praktische expertise van de medewerkers in het algemeen en de trainers in het bijzonder, het vermogen en de wens om de trainingen aan te passen aan de wensen van de klant, de praktijk- en ervaringsgerichtheid, de klantgerichtheid, de prettige, open contacten, de wijze van feedback geven van de trainers en acteurs en de flexibiliteit van de trainers doordat deze goed voorbereid zijn en boven de stof staan”.

Antonietta Cedeo certificaat
Antonietta Perini, teammanager van de Akademie, toont vol trots het nieuwe certificaat! Op 21 oktober jl. mocht zij ook al melden dat de Akademie het CRKBO-certificaat zal ontvangen.