Gepubliceerd op 31-05-18

Jaarverslag 2017: het versterken van onderlinge verbondenheid

Ons jaarverslag is uit!

Verbondenheid voor het kind

‘Verbondenheid voor het kind’ was een belangrijk thema in 2017. Het versterken van onderlinge verbondenheid liep als een rode draad door vele activiteiten op elk niveau: van de teams met gezinsmanagers tot zelfs op internationaal niveau. Vanuit de wetenschap dat in verbondenheid sneller en effectiever hulp voor gezinnen gerealiseerd wordt.

De olievlek in werking

Nadrukkelijk versterkte Jeugdbescherming in 2017 bijvoorbeeld de samenwerking met andere partijen, bijvoorbeeld in de Vijfhoek Kindveiligheid waarin wordt samengewerkt met onder andere Veilig Thuis en de Ouder- en Kindteams. Bestuurder Sigrid van de Poel: “Terugkijkend naar 2017 ben ik trots op het feit dat op lokaal niveau professionals elkaar beginnen te vinden”. “Het is mooi om te zien dat er dankzij alle initiatieven een olievlekeffect in werking lijkt te zijn gezet”, vult bestuurder Claire Vlug aan.

Verder lezen?

Wat we nog meer deden in 2017? Lees het in ons jaarverslag. Over zaken die goed gingen, over uitdagingen.. Vanuit onze visie dat elk kind recht heeft op een veilige opvoeding, is er op vele fronten veel gebeurd.

 

Hebt u na lezing vragen, of een opmerking over het jaarverslag? Mail ons dan: communicatie@jeugdbescherming.nl