Gepubliceerd op 14-12-15

Internationaal seminar over Innovative Change Management Processes

EIPA, the European Institute of Public Administration, organiseert samen met Jeugdbescherming Regio Amsterdam op donderdag 25 en vrijdag 26 februari 2016 een internationaal seminar over hoe ‘de publieke sector radicale, nieuwe manieren kan vinden om betere diensten en resultaten voor significant lagere kosten aan te bieden’.

EIPA heeft Jeugdbescherming voor dit seminar benaderd, omdat zij de aanpak en de resultaten die wij hebben behaald met ons veranderproces een goed voorbeeld vinden voor andere organisaties. Voor de jury van EIPA was dit proces aanleiding ons tot winnaar uit te roepen van de EPSA Award 2015 in de categorie ‘supra local and local’.

Naast externe sprekers van EIPA en de Erasmus Universiteit, zullen Sigrid van de Poel (bestuurder), Marc Dinkgreve (kennisambassadeur), Joris Foekema (teammanager facilities & inkoop) en Joyce van Vliet (teammanager primair proces) van onze organisatie vertellen over hoe zij vanuit hun rol het veranderproces hebben opgepakt, ervaren en welke resultaten het heeft gebracht.

Lees hier het tweedaagse programma.

Het seminar (Engels is de voertaal) wordt gehouden bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam aan de Overschiestraat 57, 1062 HN Amsterdam. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via seminar.eipa.eu .