menu

Jeugdbescherming Trots magazine

Vanwege de keuze meer digitaal te gaan communiceren en daarmee ook kosten te besparen, heeft Jeugdbescherming ervoor gekozen het magazine Trots stop te zetten: het laatste nummer is oktober 2015 verschenen.

Toch blijven we trots! Uiteraard gaan we in het nieuwe jaar door met u te informeren over alle ontwikkelingen en actualiteiten van Jeugdbescherming / jeugdzorgzaken. Via berichten, wetenswaardigheden, interviews met professionals over de blijvende veiligheid en ontwikkeling van het kind. Want daar gaat het om.

Op onze website kunt u deze informatie vinden. We bundelen relevante items elke tweede week van de maand in onze digitale nieuwsbrief Trots in beeld. Ontvangt u deze digitale nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een mail naar communicatie@jeugdbescherming.nl o.v.v. Digitale nieuwsbrief. Mocht u zich al hebben aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief dan ontvangt u het volgende nummer weer in de tweede week van het nieuwe jaar.

Wij nodigen u uit onderwerpen of thema’s aan te dragen die u graag wilt zien op onze website. Wij zien uw suggesties met belangstelling tegemoet via communicatie@jeugdbescherming.nl.

U kunt hieronder nog de laatste edities van Trots downloaden:


Jeugdbescherming Trots Specials

Lees hieronder de Trots specials

 

 

Volg ons ook op social media