menu

Gepubliceerd op: 19-05-2017

Spirit en De Bascule willen fuseren

Onze samenwerkingspartners Spirit en de Bascule willen fuseren. Ze gaan hun krachten bundelen en onderzoeken de mogelijkheden van een bestuurlijke fusie.

Gepubliceerd op: 19-05-2017

BRILjante samenwerking aanpak mensenhandel en slachtoffers loverboys

Om de informatie uitwisseling tussen straf- en zorgorganisaties te vergemakkelijken over daders en slachtoffers van loverboys, tekenden donderdag 18 mei acht partijen het convenant ‘Convenant Casuïstiekoverleg Mensenhandel 18-/18+’. De ondertekening gebeurde tijdens een conferentie over de aanpak van loverboyproblematiek, georganiseerd door Spirit en Jeugdbescherming in De Koppeling.

Gepubliceerd op: 12-05-2017

Teledoc: ‘Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging’

Op maandag 15 mei, 20.25 uur zendt KRO-NCRV op NPO 2 de Teledoc ‘Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging’ uit. Een film van Rolf Orthel over de kinderen in gesloten inrichting Transferium Jeugdzorg.

Gepubliceerd op: 10-05-2017

9 juni: Regiobijeenkomst waarheidsvinding i.s.m. het LOC

Op 9 juni 2017 organiseert het Landelijk Ouder Comité (LOC) onder het gastheerschap van Jeugdbescherming Regio Amsterdam de eerste van een reeks regionale bijeenkomsten over waarheidsvinding in de jeugdbescherming en het jeugdrecht.

Gepubliceerd op: 02-05-2017

NOS-journaal over dierenmishandeling en verband met kindermishandeling

Op maandag 1 mei jl. besteedde het NOS-journaal aandacht aan dierenmishandeling en het verband dat er bestaat met kindermishandeling / partnergeweld. Dierenmishandeling wijst vaak op kindermishandeling en huiselijk geweld, in 70% van de gevallen van dierenmishandeling vindt ook huiselijk geweld plaats. Klik hier voor het item (start op 3.44 min).

Gepubliceerd op: 28-04-2017

De Week tegen Kindermishandeling staat in de finale voor de prijs voor beste Nederlandse publiekscampagne.

De Week tegen Kindermishandeling staat in de finale van de Galjaardprijs, de prijs voor beste Nederlandse publiekscampagne. Het zou heel mooi zijn als je voor de Week tegen Kindermishandeling zou stemmen. Op deze manier is er nogmaals aandacht voor de aanpak van kindermishandeling. Breng hier je stem uit voor de publieksprijs.

Gepubliceerd op: 25-04-2017

Trots op onze stagiaire!

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft een bericht geplaatst over de eerste stagiaire op het Klant Contact Centrum (KCC) :
“We wilden een succesfactor voor de organisatie zijn”, vertelt teammanager Lilian Döpp over hun eerste mbo-stagiair. “Want talentmanagement staat bij ons hoog in het vaandel.”

Gepubliceerd op: 20-04-2017

Stageplaatsen voor (wetenschappelijk) onderzoek

Ben je WO student en heb je interesse in een onderzoeksstage vanaf september 2017 bij Jeugdbescherming? Er is nog een aantal plekken beschikbaar.

Gepubliceerd op: 18-04-2017

Vacature: wij zijn op zoek naar een administratief medewerker Cliëntenadministratie

Wil je zorgen voor een juiste invoer van onze cliëntgegevens? Ben je alert, houd je van uitzoeken en ben je secuur? Dan zijn wij geïnteresseerd in jou! Wij zoeken een nieuwe collega bij ons team Cliëntenadministratie.

Heb je interesse? Stuur ons je motivatiebrief en cv vóór maandag 8 mei 2017.

Gepubliceerd op: 18-04-2017

Ons jaarverslag 2016 ‘Kracht’ is uit!

Zonder vitale, krachtige gezinsmanagers geen ‘Ieder kind veilig’. Daarom hebben we voor 2016 het ‘Jaar van de medewerker’ als thema gekozen en draagt ons jaarverslag de titel ‘Kracht’.

Volg ons ook op social media