menu

< Terug naar het nieuwsoverzicht
Gepubliceerd op: 17-10-2017

Jeugdbescherming Akademie behaalt opnieuw het Cedeo certificaat

De Jeugdbescherming Akademie heeft voor de derde keer op rij het Cedeocertificaat behaald. Dit keer met een cijfer van 95,2! Als sterke punten van de Akademie worden in het rapport genoemd: de kwaliteit van de trainers, het bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, de flexibiliteit, de klantgerichtheid en de praktijkgerichtheid.

Het Cedeo-onderzoek

De Cedeo-certificering is een kwaliteitskeurmerk dat op basis van kwantitatieve (‘de organisatie heeft meer dan vijf opdrachtgevers’) en kwalitatieve (‘de organisatie heeft bij meerdere opdrachtgevers positieve resultaten geboekt) criteria een klanttevredenheidsonderzoek doet.

Cedeo heeft voor haar onderzoek naar de kwaliteit van de Akademie aan onze externe opdrachtgevers (o.a. Samen Doen, Veilig Thuis, GGD Amsterdam, Jeugdbescherming West en Jeugdteam Zaanstad) een aantal vragen voorgelegd over de kwaliteit van onze trainingen en over de samenwerking, onze dienstverlening en prestaties. Heeft de Akademie ook echt de gewekte verwachtingen en de gedane beloften waargemaakt?

Het Cedeo-Certificaat wordt pas afgegeven als er sprake is van een hoge mate van tevredenheid: 80% of meer van de ondervraagden moet hebben aangegeven ’tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ te zijn. Een cijfer van 95,2 van de 100 punten omdat onze klanten zo tevreden zijn, is voor ons iets om trots op te zijn.

"Ze leveren kwaliteit en zijn heel goed in kindveiligheid."

Dit zeggen onze klanten

Uit de interviews die Cedeo met onze klanten heeft gehouden, blijkt onder andere de waardering die zij hebben voor onze trainers. Zij zeggen: “Ze leveren kwaliteit en zijn heel goed in kindveiligheid en het omgaan ermee” en: “Ze hebben binnen de jeugdbescherming professioneel vorm gegeven aan een opleidingsafdeling”.

Hier kun je lezen wat onze klanten precies over ons hebben gezegd.

Het certificaat

Het certificaat is geldig tot 31 december 2019. Dit betekent dat de Akademie ook de komende twee jaar gecertificeerde trainingen aanbiedt die SKJ-geaccrediteerd zijn. Meer info over onze trainingen? akademie@jeugdbescherming.nl of www.jeugdbescherming.nl/akademie

Deel dit bericht op social media

Volg ons ook op social media