menu

Wat biedt de Akademie?

Foto AkademieWe blijven leren. Van de gezinnen, van elkaar en van de universiteiten, hogescholen en andere kennisinstituten waarmee we samenwerken.
Onze Jeugdbescherming Akademie combineert kennis, kunde, leren en adviseren met als doel kinderen veilig te laten opgroeien tot respectvolle volwassenen. De Akademie levert producten en diensten om deze missie in de dagelijkse praktijk mogelijk te maken.

De praktijkdeskundigen van de Akademie delen hun kennis, trainen & adviseren professionals, organisaties en gemeenten om het geleerde te implementeren en te borgen. Daarnaast organiseren we symposia, waar we weer nieuwe kennis opdoen.

Gemeenten en professionals in de jeugdzorg nodigen wij graag uit voor een gesprek, voorlichting of voor een op maat gemaakt werkbezoek inclusief een casuïstiekoverleg.

Neem voor meer informatie contact op met Jeugdbescherming Akademie via 020 487 82 22 of e-mail akademie@jeugdbescherming.nl.

Training & advies

Training & advies

Wij bieden praktijkgerichte trainingen voor professionals in de jeugdzorg. Alle trainers zijn zelf actief in onze praktijk en zijn ervaren in het doorvoeren van implementaties en verbeterslagen.

Meer lezen?

Kennis

Kennis

Onze werkwijze wordt voortdurend wetenschappelijk getoetst. De inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek (landelijk en internationaal) en uit gezamenlijke kennisontwikkeling vertalen we naar de praktijk.
De activiteiten van de Akademie zijn gefundeerd op wetenschappelijke- en praktijkinzichten. De kennis en kunde die we opdoen in de praktijk, verwerken we doorlopend in de producten die we aanbieden.

Meer lezen?

 

 

Volg ons ook op social media