Werken bij Jeugdbescherming

Wie werken er bij Jeugdbescherming?

Wie kunnen je beter vertellen hoe het is om te werken bij Jeugdbescherming? Inderdaad, zij die net als jij ooit voor de keuze stonden om bij Jeugdbescherming te solliciteren. Maak alvast kennis met Ruud, Sanja , Ilona en Rogier.

Werken bij Jeugdbescherming

Ruud

Als politieagent raakte Ruud steeds meer geïnteresseerd in het verhaal achter een melding. Hij wilde er niet alleen zijn op momenten van crisis, maar ook meewerken aan de weg naar herstel. Dus gooide Ruud het roer om. Hij koos voor een studie Social Work en liep zijn afstudeerstage bij Jeugdbescherming. Nu is Ruud senior gezinsmanager en vindt hij binnenkomen met een 1-0 achterstand de leukste uitdaging.

Werken bij Jeugdbescherming

Sanja en Ilona

Ze trappelen om aan de slag te gaan en Nederland wakker te schudden: de zorg voor kwetsbare kinderen moet anders! Gedragsdeskundige Sanja Jovanovic en gezinsmanager Ilona Simons worden voorbereid op een rol als ambassadeur Jeugd. Als ambassadeurs vertegenwoordigen zij de stem van professionals in het jeugddomein. Ze geven hun kijk op werken in het jeugddomein, nemen mensen mee in de keuzes waarvoor zij dagelijks staan en behartigen de belangen van collega’s die, net als zij, een passie hebben voor het werk in de jeugdzorg.

Werken bij Jeugdbescherming

Rogier

Applicatiebeheerder Rogier was voorheen gezinsmanager. Hij weet dus precies hoe hij het informatiesysteem van Jeugdbescherming voor zijn collega’s eenvoudig en effectief houdt. Daarbij let hij scherp op de administratieve last voor gezinsmanagers. Zodat zij hun kostbare tijd vooral aan hun gezinnen kunnen besteden. Rogiers droom? Meewerken aan Blijvend Veilig.

Werken bij Jeugdbescherming

Florine

De medewerkers van het Klant Contact Centrum zijn het eerste aanspreekpunt voor onze gezinnen, aan de balie en aan de telefoon. Florine Molly is al twintig jaar een van de vaste gezichten. En met plezier. Ze beheerst de kunst van de warme ontvangst, ook als de emoties oplopen.

Sluiten

Solliciteren op Wie werken er bij Jeugdbescherming?

Sollicitatie