Vacatures

Werken bij Jeugdbescherming

Zin in een pittige baan? Toe aan een carrièreswitch? Klaar voor de volgende stap? Kom werken bij Jeugdbescherming. Werken bij Jeugdbescherming betekent werken aan de missie: Ieder kind veilig! Want kinderen hebben recht op een goede opvoeding, zodat zij veilig kunnen opgroeien tot gezonde en evenwichtige volwassenen die volwaardig meedoen in de maatschappij.

De organisatie

Werken bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam betekent werken aan de missie: Ieder kind veilig! Want kinderen hebben recht op een goede opvoeding, zodat zij veilig kunnen opgroeien tot gezonde en evenwichtige volwassenen die volwaardig meedoen in de maatschappij.  Wij worden betrokken bij een gezin als er zorgen zijn over de kinderen. Samen met het gezin kijken we wat nodig is, zodat het in de toekomst met hele gezin beter gaat. We werken daarbij samen met onze vele samenwerkingspartners. Bij ons werk staat het belang van het kind voorop én streven wij er altijd naar het gezin zoveel mogelijk intact en in zijn waarde te laten.  Meer weten over onze organisatie? Lees hier verder.

 

De werkomgeving

Jeugdbescherming wil werken waar we het meest effectief zijn. Dus bij gezinnen thuis, op scholen of bij ketenpartners. Daarnaast moeten collega’s van Jeugdbescherming elkaar kunnen vinden, samen casuïstiekoverleg kunnen voeren en relaties kunnen ontvangen op een kantoor dat prettig is ingericht. Nu we hybride werken, gaan we ons kantoor op de Overschiestraat daar op inrichten: plekken waar we met elkaar vergaderen, een online gesprek kunnen voeren en waar we even bij kunnen kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

 

Het bedrijfsrestaurant

Met elkaar lunchen kan natuurlijk ook. In ons bedrijfsrestaurant op de Plaza maken jongeren van OSP Catering rijk belegde broodjes, smakelijke soepen, frisse salades en verse smoothies voor ons klaar.  Samen maken we het verschil: het eten en drinken is duurzaam en de jongeren krijgen de kans de afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen.

 

Hybride werken

Wat staat er deze week op het programma? Huisbezoeken, verslagen schrijven, gezinsplannen bijwerken? Dat lukt je misschien het beste als je thuis werkt. Of heb je met je team een casuïstiek bespreking? Fijn om elkaar dan op kantoor te treffen. Jij bepaalt met je team wanneer je thuis of op kantoor werkt. Van ons krijg je een laptop en een smartphone, zodat je kunt werken waar je maar wilt.

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam krijg je ruimte voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. We hebben oog voor jouw talenten en helpen je graag daarin te floreren. Neem bijvoorbeeld Ruud. Hij begon ooit bij ons als stagiair, kwam meteen daarna in dienst als gezinsmanager en is inmiddels senior gezinsmanager. Lees zijn verhaal hier.

 

Vitaliteit en veerkracht

Jeugdbescherming zet zich in voor de vitaliteit en veerkracht van haar medewerkers. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van bedrijfsfitness, een mindfulnesstraining volgen, eens in de 3 weken ontspannen tijdens werktijd met een online yogales op je stoel of meedoen met leuke workshops die we organiseren in het kader van vitaliteit en veerkracht.

 

Feesten en borrels

Een keer per jaar geven een groot feest voor al onze medewerkers. De locatie en het thema is steeds weer een verrassing. Eén ding weten we wel zeker: een personeelsfeest van Jeugdbescherming Regio Amsterdam is altijd geslaagd. Verder sluiten we iedere maand af met een borrel. En soms met een bingo of een quiz.

Werken bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam

Vacatures

Wij zijn met regelmaat op zoek naar professionals. Denk aan gezinsmanagers (in onze branche ook wel jeugdbeschermer, gezinsvoogd, jeugdzorgprofessional of jeugdreclasseringswerker genoemd), gedragsdeskundigen en onderzoekers.

Kom je bij ons werken? We hebben vacatures in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek-Waterland, West-Friesland en Haarlemmermeer.

Werken bij Jeugdbescherming

Wie werken er bij Jeugdbescherming?

Wie kunnen je beter vertellen hoe het is om te werken bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam? Inderdaad, zij die net als jij ooit voor de keuze stonden om bij Jeugdbescherming te solliciteren. Maak alvast kennis met Arno, Ruud, Sanja en Ilona.

Kom werken bij Jeugdbescherming

Sluiten

Solliciteren op Werken bij Jeugdbescherming

Sollicitatie