Gepubliceerd op 19-01-16

Masterclass over uithuisplaatsingen voor professionals

Op 14 april 2016 is er in De Observant te Amersfoort een masterclass voor professionals over ‘Uithuisplaatsingen, hoe kan het minder en effectiever’. Er is aandacht voor het juridisch kader, richtlijnen en gedeelde besluitvorming en Good Practices.

Achtergrondfoto masterclass 14 april

Naast de William Schrikker Groep, Rechtbank Amsterdam en de Richtlijn Advies Commissie, levert Jeugdbescherming Regio Amsterdam een bijdrage via onze teammanager Antonietta Perini van de Jeugdbescherming Akademie en senior gezinsmanager Femke Bezuijen. Zij gaan in het middagprogramma  in op onze methodiek (Intensief Systeemgericht Casemanagement) en hoe je met deze werkwijze tot minder gedwongen uithuisplaatsingen kunt komen. Beiden gaan actief aan de slag met de deelnemers, zodat zij aan het einde van deze sessie concrete handvatten hebben om mee te werken.

Meer informatie over en opgave voor deze studiedag is te vinden op www.leidscongresbureau.nl.  Kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen €  295,00 per persoon. Er is plek voor maximaal 80 deelnemers.

Foto: bron leidscongresbureau.nl