Gepubliceerd op 06-09-16

Jeugdbescherming verwelkomt nieuwe medewerkers

Met een uitgebreide introductiedag voor en door medewerkers gegeven, de ontvangst van laptop en smartphone om plaats- en tijdsonafhankelijk te kunnen werken en niet te vergeten een grote bos bloemen heeft Jeugdbescherming per 1 september jl. weer nieuwe medewerkers welkom geheten. Stuk voor stuk nieuwe, gedreven collega’s die zich willen inzetten voor Ieder kind veilig.

Elke 1e werkdag van de maand beginnen er nieuwe collega’s die geïnformeerd worden over de organisatie. Ditmaal een grote groep van maar liefst 26 nieuwe mensen: grotendeels nieuwe gezinsmanagers, maar ook stagiair(e)s.  De hele dag krijgen onze nieuwe collega’s informatie over o.a. veiligheid, communicatie en onze professionele werkomgeving. Tussendoor wordt een gezellige lunch geregeld en na afloop kunnen de nieuwe aanwinsten bijkomen bij de borrel: zoals altijd verzorgd door onze The Colour Kitchen.

bloemen voor nieuwe mw sept

 

Debbie, Ernesto en Astrid van het Service Centrum staan klaar om 26 mooie boeketten te overhandigen aan de nieuwe collega’s.