Gepubliceerd op 28-11-18

Jeugdbescherming op de Carrièrebeurs

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november stond Jeugdbescherming Regio Amsterdam op de Carrièrebeurs in Utrecht. Ons Werving & Selectieteam heeft samen met 3 gezinsmanagers de bezoekers geënthousiasmeerd om bij Jeugdbescherming aan de slag te gaan als gezinsmanager en zich met ons in te zetten voor onze missie: Ieder kind veilig. De eerste sollicitatiebrieven zijn al binnen!

Druk bezocht

Onze stand werd druk bezocht. We stonden met onze stand op de hoek bij Zorg & Welzijn en waren goed zichtbaar. Om de aandacht te trekken hebben we pittige gembershotjes meegenomen en het bordje: “Gezinsmanager: Een pittige baan, durf jij het aan?” Veel mensen durfden het aan om een shotje te nemen, waarna leuke gesprekken op gang kwamen.Vooral op vrijdag hebben onze collega’s veel gesprekken gevoerd met de bezoekers.

In een bedrijfspresentatie lieten de gezinsmanagers zien wat hun functie inhoudt. Later in de middag hebben we in een workshop discussie gevoerd met het publiek over wat goede jeugdzorg is.  Het waren twee leuke en drukke dagen.