Gepubliceerd op 05-02-16

Jeugdbescherming in #Bilderberg2016 boek

Jaarlijks organiseert VNO-NCW de Bilderbergconferentie over een actueel maatschappelijk thema. Deze tweedaagse besloten Bilderbergconferentie wordt traditioneel gehouden in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek op de eerste vrijdag en zaterdag van februari.

Voor de 54e Bilderbergconferentie (5 en 6 februari 2016) is net als voorgaande jaren door VNO NCW een mooi boek uitgebracht. Ditmaal draagt het boek, net als de conferentie, het thema ‘Onze wereld uitgedaagd’. Er staan allerlei bijzondere bijdragen in van inspirerende mensen uit verschillende branches. Zij gaan allen in op welke rol de ondernemer speelt.

Voorkant boek bilderberg2016

Wij waren vereerd met de uitnodiging van VNO NCW ook een bijdrage te mogen leveren aan deze speciale Bilderbergpublicatie. De vraag kwam door de prijzen die Jeugdbescherming in ontvangst mocht nemen als Radicale Vernieuwers, Beste Overheidsorganisatie 2014 en recentelijk de EPSA Award 2015.

Onze bestuurders, Sigrid van de Poel en Claire Vlug, vertellen in ‘Onze wereld uitgedaagd’ over ons doel ‘Ieder kind veilig’.

Lees hier de volledige publicatie van het boek. Het interview Ieder kind veilig met onze bestuurders is te vinden op pagina 66.