Gepubliceerd op 17-10-17

Vandaag heeft de Akademie voor de derde keer op rij de cedeocertificering behaald. Dit keer met een cijfer van 95,2!

Deze certificering wordt afgegeven naar aanleiding van een groot klanttevredenheidsonderzoek en is belangrijk omdat we zonder dit certificaat geen gecertificeerde trainingen voor het SKJ meer kunnen aanbieden. Steekproefsgewijs is er aan deelnemers van onze externe klanten (o.a. Samen Doen, Veilig Thuis, GGD Amsterdam en Jeugdteam Zaanstad) een aantal vragen voorgelegd over de kwaliteit van onze trainingen en de samenwerking. Een cijfer van 95,2 van 100 punten behalen, omdat je klanten zo tevreden zijn is dus voor ons een extra grote kers op de taart.

Als sterke punten worden in het rapport genoemd:

  • De kwaliteit van de trainers,
  • het bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen,
  • de flexibiliteit,
  • de klantgerichtheid en de
  • praktijkgerichtheid.

Onze klanten zeggen onder andere: “Ze leveren kwaliteit en zijn heel goed in kindveiligheid en het omgaan ermee” en: “Ze hebben binnen de jeugdbescherming professioneel vorm gegeven aan een opleidingsafdeling.

Het certificaat is voor twee jaar geldig.

Jeugdbescherming Akademie behaalt opnieuw het Cedeo certificaat

De Jeugdbescherming Akademie heeft voor de derde keer op rij het Cedeocertificaat behaald. Dit keer met een cijfer van 95,2! Als sterke punten van de Akademie worden in het rapport genoemd: de kwaliteit van de trainers, het bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen, de flexibiliteit, de klantgerichtheid en de praktijkgerichtheid.