Gepubliceerd op 23-04-21

Jaarverslag 2020: Nabij

Ons jaarverslag 2020 is uit! Terwijl Nederland veranderde in een 1,5 meter maatschappij, hebben wij ons in 2020 extra hard ingezet om juist nog dichter bij onze gezinnen te staan. Daarom is het thema dit jaar: nabij.

Jeugdbeschermer in de wijk

Jeugdbeschermers in de wijk en lokale teams versterken elkaar en zorgen er samen voor dat kwetsbare gezinnen snel de meest passende hulp krijgen. Lees hier bijvoorbeeld hoe Mascha en Dieuwke samen werken in Landsmeer

Blijvend Veilig

Met Blijvend Veilig ontwikkelen we in Amsterdam een nieuwe werkwijze waarbij we met 5 organisaties als 1 team alles doen wat nodig is om gezinnen beter en sneller naar blijvende veiligheid te leiden. Shalana en Lisa vertellen hier wat deze werkwijze de gezinnen en hun zelf heeft gebracht.

Nabij

En al werkten we op afstand, zoveel mogelijk thuis en kwamen we elkaar niet meer tegen op kantoor, we hebben elkaar niet losgelaten. We hebben respect voor iedereen die in dit complexe jaar en in dit complexe werkveld, op een creatieve manier bleef doen wat nodig voor kwetsbare gezinnen en kinderen.

Verder lezen

Benieuwd naar alle verhalen in ons jaarverslag? Lees ons online jaarverslag hier, of download hier de pdf. Voor de belangrijkste cijfers gaat u naar 2020 in cijfers en in ons jaaroverzicht vindt u het jaar 2020 van maand tot maand.