Gepubliceerd op 17-10-16

1e Prijs ‘Best presterende werkgever 2016’ voor Jeugdbescherming

De nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut heeft ons de 1e prijs toegekend in de categorie Best presterende werkgever 2016 in de jeugdbeschermingsbranche. Onze collega’s van Jeugdbescherming West zijn 2e geworden. Ook hen feliciteren wij van harte.

inderingHet is fijn zo’n mooie waardering te mogen ontvangen voor alle medewerkers.

In de uitzending van zaterdagmiddag 15 oktober jl. heeft onze bestuurder Claire Vlug onze organisatie voorgesteld aan de kijker. In de ring bij Arnold Vanderlyde lichtte ze in een pitch van 2 minuten het belangrijke werk van onze gezinsmanagers toe dat zij elke dag op een krachtige, kundige en kwetsbare wijze doen. Klik hier om de uitzending op SBS / dearbeidsmarkt.tv terug te kijken. Jeugdbescherming komt aan bod in de 3e ronde.

Uit het juryrapport:

Jeugdbescherming Regio Amsterdam is een organisatie midden in de maatschappij met een belangrijke, moeilijke taak: het kind beschermen en een omgeving bieden waarin het veilig is en zich kan ontwikkelen.”

“Als werkgever onderscheidt Jeugdbescherming  zich volgens de Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut vooral door het gerichte aannamebeleid en de verantwoordelijkheid die het haar medewerkers geeft.”

“Visie en missie Ieder kind veilig! worden door de hele organisatie gedeeld en de identiteit is herkenbaar. Inspirerend beleid leidt tot gemotiveerde en betrokken medewerkers. Trots op hun organisatie wordt elke dag een inspanning van formaat geleverd. “

“In alle opzichten is zij een outperformer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de onderneming vertegenwoordigen, en die dus zonder meer tot de Best Presterende Werkgevers in deze branche behoort.”

Meer informatie over het NSBA- instituut is te vinden op hun website.