Gepubliceerd op 01-03-16

14 maart : Congres Jeugd in onderzoek

Jeugdbescherming Regio Amsterdam en de Jeugdbescherming Akademie staan met een stand op het congres ‘Jeugd in onderzoek’ op 14 maart a.s. in Den Bosch. Jeugd in onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die zich als hulpverlener, onderzoeker of beleidsmaker bezig houdt met jeugd.

Thema van deze altijd drukbezochte dag is ‘Verbinden met kennis: van preventie tot jeugdhulp’. Onze collega’s Laila Hajioui, gezinsmanager en trainer Jeugdbescherming Akademie,  en Inge Busschers, onderzoeker, staan met enkele collega’s op de informatiemarkt ter promotie van het uitgebreide trainingsaanbod van de Akademie. (o.a. vechtscheidingen, allemaal jeugdbeschermers, tuchtrecht) en met de aanwezigen van gedachten te wisselen hoe met praktijkonderzoek continu de praktijk van Jeugdbescherming wordt onderzocht en versterkt.

publiek1

Jeugdbescherming is daarom ook geïnteresseerd in stagiair(e)s voor (wetenschappelijk) onderzoek. De nieuwe onderzoekstages starten in september dit jaar.  Klik hier voor meer informatie over onze Akademie.

(bron foto: www.jeugdinonderzoek.nl)